Rādio Municipal de Terrassa (95.2 FM)

L’emissora municipal de Terrassa va inaugurar les seves emissions el 27 de febrer de 1998 amb el nom de Terrassa FM - COM Ràdio. L’any 2000 va passar a denominar-se Ràdio Municipal de Terrassa. Forma part de la xarxa d’emissores locals consorciades amb la Xarxa. Emet per la freqüència 95.2 de l'FM, les 24 hores del dia, tots els dies de l’any.

Els objectius d’aquest mitjà són:
•    Oferir una programació radiofònica molt centrada en la informació, la participació i la potenciació de la identitat cultural i social de la ciutat.
•    Difondre com a valors propis el rigor informatiu, la pluralitat, el respecte a la diferència i a la llibertat, la defensa dels drets humans, el coneixement de la diversitat cultural i social de la ciutat i la solidaritat.
•    Contribuir a potenciar el coneixement de les activitats de tota mena que es realitzen a Terrassa: política, activitat municipal, esport, cultura, activitats cíviques i socials, indústria i comerç, ensenyament i universitat...
•    Contribuir a la normalització de la llengua catalana en l’àmbit dels mitjans de comunicació locals.La programació de producció local se situa en una mitjana de 6 hores diàries. Notícies, música, esports i entreteniment constitueixen la seva fórmula radiofònica. Entre els programes propis, destaquen el "Jazz FM", el magazín diari "El Submarí", l'informatiu diari «Primera Hora», a més dels espais esportius diaris i les transmissions esportives i d'hoquei herba, que són emblemàtics d'aquesta emissora municipal. També hi té cabuda el teatre radiofònic, que ofereix una obra l'últim dissabte de cada mes, mantenint la llarga tradició de ràdio teatre present a la ciutat.

Entre els reconeixements rebuts, destaca  el Premi Rosalia Rovira d’Emissores Municipals atorgat per la Diputació de Barcelona el 2005 al programa magazín "Pren-t'ho com vulguis".